Bericht versturen
Huis >

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfprofiel

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited
Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

Sihovision

Nr van Werknemers:

70~100

Jaarlijkse Verkoop:

20000000-30000000

Gevestigd jaar:

2014

De uitvoerpc:

80% - 90%

klanten bediend

5000+

Inleiding

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Ltdis een toonaangevende leverancier van visuele en interactieve applicatie-oplossingen.Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de marketing van touchscreen-monitoren en panel-pc's.Door jarenlange accumulatie breidden onze producten en diensten zich geleidelijk uit van initiële industriële automatisering tot commerciële slimme terminals, intelligente apparaten, mens-machine-interface enz.

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Onze belangrijkste producten zijn lcd-touchscreenmonitor, open frame lcd-monitor, waterdichte monitor met hoge helderheid, industriële panel-pc, embedded touch-panel-pc, volledige IP65-panel-pc, industriële tablet-pc, self-service KIOSK, reclamedisplay enz. Wij leveren onze producten en diensten op wereldwijde basis worden onze producten veel gebruikt in automatisering, SCADA, KIOSK, ATM, POS, transport, medisch, gaming, olie, gas en energie, militaire enz.

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Onze fabriek heeft geavanceerde productieapparatuur, een professioneel R & D-team en een sterke productiecapaciteit, en ingenieurs en technici zijn goed voor het gehele personeel van 10%, om alomvattende service, professionele technische ondersteuning en producten van topkwaliteit te bieden.OEM & ODM zijn van harte welkom, maatwerk is onze specialiteit, bieden snelle en kosteneffectieve monsters en ondersteunen zowel kleine bestellingen als massa-aanpassingen.

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Ons bedrijf heeft de ISO9001: 2008 kwaliteitssysteemauthenticatie doorstaan, alle producten ontvangen CE-, FCC-, ROHS-certificeringen, elk product wordt minstens 5 keer gecontroleerd vóór levering, kwaliteitscontroleketen van materiaalinkomende inspectie via productie tot after-sales analyse, met uitstekende service en betrouwbare kwaliteit, we hebben steeds meer vertrouwen en steun gekregen van onze klant en vriend van thuis en aan boord.Hoop van harte met u samen te werken!

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 3


.

 

 

De dienst

Het principe van ons de dienstteam is „klant-Centric“. Om het even welk terugkoppelen van de klanten zullen worden beschouwd aangezien de belangrijke en dringende taak, ons goedgetraind de dienstpersoneel het in de eerste plaats zal behandelen. Wij zullen tot uw dienst de hele tijd van pre-sale aan naverkoop staan, is de tevredenheid van de klant onze hoogste eer.

 

Na de verkoopdienst

 

1. Wij bieden een life-long onderhoud aan dat in het eerste jaar vrij is.

 

2. In het eerste jaar nadat u de producten ontving, als er kwaliteitsprobleem die aan de producten gebeuren is,

pls verzend ons de beelden of de video naar het tonen van het foutenfenomeen, zodat kan helpen

onze technici om de oorzaak van probleem te analyseren, dan zullen wij u de noodzakelijke vervangstukken verzenden

en onderwijs u hoe te om het te herstellen, kosteloos.

 

3.If wij kunnen niet de oorzaak van mislukking te weten komen, kunt u het product met gebreken naar ons terugkeren,

wij zullen het herstellen en zullen het aan u in één week opnieuw versturen. Als het product met gebreken niet kan zijn

hersteld, zullen wij u nieuwe voor vervanging verzenden, kosteloos.

 

4. Gelieve te merken op dat de kunstmatige schade uit het werkingsgebied van vrije garantie is.

 

5. Na het eerste jaar van vrije garantie, zullen wij u de fabriekskosten voor laden

vervangen toebehoren, vrij voor onderhoud.

 

6. Als uw orde aan een bepaalde hoeveelheid komt, zullen wij u sommige extra eenheden verstrekken,

voor het vervangen van het product met gebreken. Het aantal extra eenheden hangt van af

hoeveelheid van uw orde en het model van de producten.

 

7. Pls voelt vrij om ons klantenserviceteam via de Dienst te contacteren hotlike: +86-0755-36921825 of e-mail: info@shinhoet.com nadat het ontvangstbewijs van uw klacht terugkoppelt, zullen wij de gekwalificeerde persoon aanstellen om u te contacteren binnen 12 uren en uw klacht op te lossen.

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Wij begonnen zoals de meeste bedrijven, met een idee. Sinds het midden van de jaren '90 van vorige eeuw, is de Chinese industrie snel gegroeid, is er een grote vraag naar industriële computer voor industrie automatisering. Verschillend met personal computer, is de vereisten van industriële computer gediversifieerd en elk vereiste eist geen grote hoeveelheid. Industrieel verwerk gegevens de producenten niet van dit houden, houden zij van massaproduktie en verkopen hun standaardmodellen. De stichters van SHINHO willen een speciale fabriek creëren, die flexibele, efficiënte, gemaakt, is om aangepaste producten te produceren om aan de gediversifieerde eisen van klanten te voldoen.

rCHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

In het begin van het opstarten, was het gaan een ruw beetje, integreerden wij de middelen en de technologieën om aangepaste industriële paneelpcs en touch screenmonitors voor onze klanten te maken. More and more ervaren ingenieurs en technici sloten zich aan bij ons, die ons de grote sterkte voor het leveren van maatoplossing om aan om het even welke behoeften van onze klanten te voldoen gaven. Door vele jaren van accumulatie, breidden onze producten zich en diensten geleidelijk aan van aanvankelijke industriële automatisering uit tot commerciële slimme terminals, intelligente apparaten, mens-machine interface enz. Nu hebben wij brede waaier van producten, maar altijd, is onze kernwaarde aanpassing.

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

De marktvraag en klanten de behoeften zouden onze ontwikkeling in nieuwe koninkrijken van mogelijkheid duwen, zullen wij constant aanpassing aanhangen. Van hardware aan software, van specifiek project aan algemene oplossing, zal ons professioneel, flexibel, geavanceerd productievermogen uw productidee aan een werkelijkheid maken.

 

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 2

Ons team

                                                                              Ons Team

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

https://www.ecer.com/corp/uuu4qc1-embeddedtouchpanelpc/vr.html

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.