Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer EMC Ontwerprichtlijnen voor Industriële Computers
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

EMC Ontwerprichtlijnen voor Industriële Computers

2023-04-21

Recentste bedrijfnieuws ongeveer EMC Ontwerprichtlijnen voor Industriële Computers

De industriële computers moeten met elektromagnetische compatibiliteit (EMC) overwegingen in mening worden ontworpen. Dit omvat het ontwerpen van EMC voor de ventilatiehavens, de naden tussen de chassis, de verbinding tussen de kringsraad en de chassis, en de oppervlakte van de chassis.

 

EMC ontwerp voor ventilatiehavens: Terwijl de ventilatiehavens voor het koelen essentieel zijn, kunnen zij ook wegen voor elektromagnetische golven worden. Daarom wanneer het ontwerpen van ventilatiehavens, is het belangrijk om hun effect op elektromagnetische straling en inductie te overwegen, en aangewezen beveiligingsmaatregelen te treffen zoals het toevoegen van schilddekking of metaalnetwerk rond de havens.

 

EMC ontwerp voor naden tussen chassis: De naden tussen chassis zijn één van de belangrijkste wegen voor elektromagnetische straling en inductie. Om elektromagnetische lekkage te verminderen, kunnen de metaalpakkingen en EMI de beveiligingsmaterialen worden gebruikt om de naden te verzegelen. Bovendien, is het belangrijk om een goede interfaceverbinding tussen de chassis en de kringsraad te verzekeren om elektromagnetische lekkage en interferentie te verminderen.

 

EMC ontwerp voor de verbinding tussen kringsraad en chassis: De grondverbinding tussen kringsraad en chassis is een kritiek deel van EMC ontwerp aangezien het de graad van elektromagnetische lekkage en inductie bepaalt. Om goed te verzekeren die aan de grond zetten, kunnen de veelvoudige PCB-lagen, de schakelaars, en de geleidende stootkussens worden gebruikt. Wanneer het ontwerpen van schakelaars, EMC zouden de prestaties ook moeten worden overwogen, en de schakelaars die EMC aan normen voldoen zouden moeten worden geselecteerd.

 

Speciaal ontwerp voor de oppervlakte van de chassis: De oppervlakte van de chassis kan direct aan de externe omgeving worden blootgesteld, zodat is het belangrijk om zijn gevoeligheid aan externe elektromagnetische straling te overwegen. De speciale oppervlaktebehandelingstechnieken zoals het galvaniseren en het bespuiten kunnen worden gebruikt om elektromagnetische interferentie en lekkage te verminderen. Bovendien, kunnen de schildmaterialen en de elektromagnetische absorptiematerialen aan de chassisoppervlakte worden toegevoegd om elektromagnetische lekkage en interferentie te verminderen.

 

Samengevat, EMC vereist het ontwerp uitvoerige overweging van alle aspecten om ervoor te zorgen dat de industriële computers EMC aan normen voldoen en geen elektromagnetische interferentie veroorzaken aan het omringen van elektronische apparaten en het milieu, noch door elektromagnetische interferentie van het omringen van elektronische apparaten en het milieu beïnvloed.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.