Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Krachtige dooscomputer
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Krachtige dooscomputer

2023-05-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Krachtige dooscomputer

Sterke gegevensverwerkingsprestaties, compact ontwerp, en maximumscalability

Krachtige die doos - typ computer, met de twaalfde wordt uitgerust en de 13de bewerkers van generatieintel core, is geschikt voor toepassingen die ruw vereisen
Xinhe Smart is het leiden IoT/ingebedde computertechnologieleverancier. Nu is het uitgerust met de 12de generatie en de 13de bewerker van generatieintel core met de krachtige computers van de DOOSsm12h ingebedde doos, evenals tot 24 bewerkerpitten. De essentie de vakje computer niet alleen heeft sterke gegevensverwerkingsprestaties maar ook heeft grootste scalability in een compact ontwerp en maximum 34 niveaus met geringe geluidssterkte van OB („gefluister stille verrichting“). Dit maakt het systeem zeer geschikt voor toepassingen op het gebied van high-end beeldverwerking, SCADA/MES-toepassingen, kunstmatige intelligentie, en machine het leren.
De kern van Doos SM12H is de belangrijkste raad van industriële controle, ondersteunend de 12de en 13de bewerker van generatieintel core i3/i5/i7/i9. Motherboard is uitgerust met twee DIMM-groeven voor krachtig DDR5-geheugen voor tot 64GB. Snelle NVMe SSD met een 1TB van 1TB wordt gebruikt voor opslag met hoge capaciteit. Bovendien verstrekt de Doos SM12H een gemakkelijk-aan-toegang „bestuurderssteun“, toestaan geïntegreerde 2,5 - duim SSD of twee M.2 SSD (RAID 1).

laatste bedrijfsnieuws over Krachtige dooscomputer  0

De doos SM12H heeft twee GBE-havens en 4 USB-poorten (facultatief USB-c), die hoge gegevensproductie en verbinding kunnen verzekeren. Het heeft ook 2 DisplayPort en een periodieke interface. Het inputvoltage is AC 110V ~ 240 V of 12 VDC, die voor wijdverspreide industriële toepassingen geschikt is. Bovendien kunnen de snelle draadloze verbindingen door WIFI worden toegelaten.

Voor multifunctionele uitbreidingen, verstrekt de Doos SM12H één of twee PCIe-groeven (16 PCIE X2 of 8 PCIe X10). Dit staat een netwerkkaart met maximaal 3 GBE of PCIE-grafiekkaarten toe.
Omdat diverse installatiemethodes worden goedgekeurd, kunnen zij op veelvoudige manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld, kunt u de VESA-steun gebruiken achter de vertoning te hangen. Of, het systeem kan in het controlekabinet van de (verticaal en horizontale) werkbank, in het kader van de lijst, aangaande de muur, of het gebruiken van een speciale installatiesteun opereren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.