Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?

2023-02-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?

De vereiste die neten van helderheid voor aanrakingsmonitors in openluchtmilieu's worden gebruikt kunnen afhankelijk van de specifieke toepassing en de voorwaarden variëren. Over het algemeen die, wordt een minimum van 1000 neten voor aanrakingsmonitors geadviseerd in heldere openluchtmilieu's met direct zonlicht worden gebruikt. Voor vooral heldere voorwaarden of toepassingen, kan hogere niveaus van helderheid zijn om zicht te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?  0

Naast helderheid, is het belangrijk om factoren zoals duurzaamheid, hittedissipatie, en anti-reflection mogelijkheden te overwegen wanneer het selecteren van een aanrakingsmonitor voor openlucht. Een ruw gemaakt ontwerp met bescherming tegen water, stof, en schok is belangrijk voor openluchtgebruik in regenachtige voorwaarden, terwijl de efficiënte hittedissipatie noodzakelijk is om het oververhitten in hete milieu's te verhinderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?  1

Anti-reflection de mogelijkheden zijn ook belangrijk voor aanrakingsmonitors in openluchtmilieu's worden gebruikt dat. Dit kan door gespecialiseerde deklagen of behandelingen worden bereikt die glans en verhogingszicht in heldere lichte voorwaarden verminderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een industriële aanrakingsmonitor in heldere openlucht te kiezen?  2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.