Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Industriële fanless computer - wat zijn de voordelen?
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Industriële fanless computer - wat zijn de voordelen?

2023-04-14

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Industriële fanless computer - wat zijn de voordelen?

Een fanless die computer, ook als een passief gekoelde computer wordt bekend, is een type van industriële computer die geen ventilators voor het koelen vereist. In plaats daarvan, baseert het zich op passieve het koelen methodes zoals heatsinks en hittepijpen die hitte te verdrijven door de componenten van de computer wordt geproduceerd. Hier zijn sommige voordelen om een fanless computer in industriële toepassingen te gebruiken:

 

  • Betrouwbaar en duurzaam: De Fanlesscomputers hebben minder bewegende delen in vergelijking met traditionele computers met ventilators, wat hen minder aan mechanische mislukkingen naar voren gebogen maakt. De afwezigheid van ventilators vermindert ook het risico van stof en puinaccumulatie, dat de algemene betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de computer, vooral in ruwe industriële omgevingen kan verbeteren.
  • Geruisloze verrichting: De ventilators kunnen lawaai produceren wanneer zij spinnen, wat in stille industriële omgevingen of toepassingen ongewenst kan zijn waar het lawaai een zorg is. De Fanlesscomputers bieden stille verrichting aan, die hen maken voor lawaai-gevoelige toepassingen zoals audioopname, het uitzenden, of medische montages geschikt waar een stil milieu essentieel is.
  • Stof en puinweerstand: De ventilators in traditionele computers kunnen in stof en puin trekken, dat de prestaties en de betrouwbaarheid van het systeem na verloop van tijd accumuleren en kunnen beïnvloeden. De Fanlesscomputers zijn inherent meer bestand tegen stof en puin toe te schrijven aan de afwezigheid die van ventilators, tot hen maken ideaal voor industriële omgevingen met hoge niveaus van stof, vuil, of andere verontreinigende stoffen.
  • Verhoogde systeemlevensduur: Het gebruik van passieve het koelen methodes in fanless computers kan helpen de levensduur van de computer uitbreiden door slijtage en scheur op ventilators te verminderen, die gekend om een gemeenschappelijk punt van mislukking in traditionele computers zijn te zijn. Dit kan in langere operationele levens en lagere totale kosten van eigendom (TCO) voor industriële gegevensverwerkingssystemen resulteren.
  • Beter thermisch beheer: De Fanlesscomputers nemen typisch geavanceerde thermische beheerstechnieken, zoals heatsinks, hittepijpen, en thermische stootkussens op, die hitte efficiënt te verdrijven door de componenten van de computer wordt geproduceerd. Dit kan in betere temperatuurregelgeving en betere prestaties, vooral in industriële toepassingen resulteren die stabiele en betrouwbare verrichting in de variërende temperatuuromstandigheden vereisen.
  • Compact en ruimtebesparend ontwerp: De Fanlesscomputers worden vaak ontworpen compact om te zijn en ruimtebesparend, die hen maken voor installaties met beperkte ruimte geschikt of waar een kleine vormfactor wordt vereist. Dit kan in industriële montages voordelig zijn waar de ruimte bij een premie, zoals in ingebedde systemen, industrie automatisering, of vervoerstoepassingen is.
  • Verminderd onderhoud: Zonder schoon te maken of te vervangen ventilators, de fanless computers typisch minder onderhoud vereisen in vergelijking met traditionele computers. Dit kan in lagere onderhoudskosten en gedrukte onderbreking resulteren, die tot fanless computers maken een aangewezen keus voor industriële toepassingen waar minimaliseren van onderhoudsinspanningen belangrijk is.

Samengevat, bieden de fanless computers verscheidene voordelen in industriële toepassingen, met inbegrip van betere betrouwbaarheid, duurzaamheid, geruisloze verrichting, stof en puinweerstand, verhoogde systeemlevensduur, beter thermisch beheer, compact ontwerp aan, en verminderden onderhoudsvereisten. Deze voordelen maken tot fanless computers een aantrekkelijke keus voor diverse industriële gegevensverwerkingsbehoeften.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.