Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Industriële Computers 5G voor Toepassingsscenario's
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Industriële Computers 5G voor Toepassingsscenario's

2023-04-14

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Industriële Computers 5G voor Toepassingsscenario's

Aangezien de vijfde generatie (5G) van mobiele netwerken blijft globaal ontwikkelen, biedt het talrijke kansen voor industriële computers om diverse industrieën te hervormen. Hier zijn vijf potentiële toepassingsscenario's voor industriële computers in de era van 5G:

  • Smart die vervaardigen: 5G-toegelaten kunnen de industriële computers in slimme fabrieken worden gebruikt om toezicht en controle in real time op productieprocessen toe te laten. Met ultra-low latentie en hoge bandbreedte, kan 5G industriële computers toelaten om en met vele smart devicen en sensoren te verbinden te communiceren, die naadloze coördinatie van machines en systemen vergemakkelijken. De industriële die computers door 5G worden aangedreven kunnen productiewerkschema's optimaliseren, efficiency verbeteren, en onderbreking verminderen, die tot kostenbesparingen en verhoogde productiviteit leiden.
  • Verre Verrichtingen: De industriële die computers met 5G worden uitgerust kunnen verre verrichtingen in gevaarlijk of moeilijk te bereiken milieu's toelaten. Bijvoorbeeld, in de olie en gasindustrie, kunnen de 5G-toegelaten industriële computers in zeeplatforms, pijpleidingen, of verre boringsplaatsen worden opgesteld, toestaand exploitanten om verrichtingen van een veilige plaats te controleren en te beheersen. Dit kan veiligheid verbeteren, de behoefte aan fysieke aanwezigheid, en lagere operationele kosten drukken.
  • Autonome Voertuigen: 5G kan autonome voertuigen toelaten om met elkaar en de omringende infrastructuur in realtime te communiceren. De industriële computers ingebed in autonome voertuigen, zoals hommels, autonome robots, of zelf-drijft auto's, kunnen hefboomwerkings5g's lage latentie en hoge bandbreedte gegevens met andere auto's, controlecentra, en cloud- diensten ruilen. Dit kan efficiënte coördinatie, navigatie, en besluitvorming toelaten, die tot veiligere en betrouwbaardere autonome verrichtingen leiden.
  • Vergrote Werkelijkheid (AR) en Virtuele Werkelijkheid (VR): De industriële die computers door 5G worden aangedreven kunnen ervaringen de van uitstekende kwaliteit van AR en VR-in industriële montages leveren. Bijvoorbeeld, kan 5G verre AR-Bijgewoonde die onderhoud of reparatietaken toelaten, waar de technici de hoofdtelefoons kunnen dragen van AR aan industriële computers worden aangesloten instructies of visualisatie in real time te ontvangen. Dit kan complexe taken stroomlijnen, fouten verminderen, en arbeidersproductiviteit verbeteren.
  • Internet van Dingen (IoT) Plaatsing: 5G kan de plaatsing van IoT-apparaten in industriële omgevingen versnellen. De industriële computers kunnen als gateways of rand gegevensverwerkingsknopen dienen die aansluiten en IoT-apparaten, sensoren, en systemen beheren. Met de lage latentie van 5G's en hoge bandbreedte, kunnen de industriële computers enorme hoeveelheden IoT-gegevens verwerken en analyseren plaatselijk, toelatend besluitvorming in real time, vooruitlopend onderhoud, en procesoptimalisering.

5G biedt een overvloed kansen voor industriële computers om transformatieve toepassingen in diverse industrieën toe te laten, die zich van slimme productie en verre verrichtingen aan autonome voertuigen, AR/VR uitstrekken, en IoT-plaatsingen. Door de mogelijkheden van 5G leveraging, kunnen de industriële computers nieuwe niveaus van connectiviteit, efficiency, en productiviteit in het industriële landschap openen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.