Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Locker-applicatieoplossing van industriële alles-in-één pc met RFID-lezer
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Locker-applicatieoplossing van industriële alles-in-één pc met RFID-lezer

2023-05-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Locker-applicatieoplossing van industriële alles-in-één pc met RFID-lezer

Met de snelle ontwikkeling van Internet of Things-technologie wordt de combinatie van industriële alles-in-één pc en RFID-lezers op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën.Op het gebied van lockers biedt deze oplossing een innovatieve oplossing voor opslagbeheer en beveiliging.Dit artikel gaat in op de toepassing van industriële alles-in-één machines in lockers.

 

Een industriële alles-in-één computer is een computerapparaat voor speciale doeleinden dat rekenkracht, een beeldscherm, invoer- en uitvoerinterfaces en andere functies integreert.Zijn robuustheid, stabiliteit en betrouwbaarheid maken hem ideaal voor lockertoepassingen.Met RFID-lezers kan de industriële alles-in-één machine een intelligent lockerbeheersysteem realiseren, dat zorgt voor efficiënte toegangscontrole en beheer van items.

 

In lockers kan de combinatie van een alles-in-één computer en een RFID-lezer verschillende voordelen opleveren.Allereerst kunnen gebruikers door RFID-tags te gebruiken eenvoudig identiteitsverificatie en artikelidentificatie uitvoeren zonder traditionele sleutels of combinatiesloten te gebruiken.Deze contactloze authenticatiemethode verbetert het gemak en de veiligheid en verkleint het risico op zoekgeraakte items.

 

Ten tweede kan de industriële alles-in-één machine worden aangesloten op het achtergrondbeheersysteem om realtime gegevenssynchronisatie en -tracking te realiseren.Beheerders kunnen via de industriële alles-in-één computer het gebruik, de inactieve status en het retourneren van items van lockers volgen.Deze real-time datafeedback- en beheerfunctie verbetert het gebruik en de efficiëntie van de lockers en vermindert de werklast van handmatig beheer.

 

De industriële alles-in-één machine kan ook worden geïntegreerd met andere apparaten, zoals camera's, sensoren, enz., om de veiligheid van de locker te verbeteren.Zo kan het bewaken van lockerruimten met camera's de toegang registreren en videobewijs leveren.Sensoren kunnen inbraken of afwijkingen detecteren en alarmen activeren om beheerders op de hoogte te stellen.Deze functies verhogen de beveiligings- en bewakingsmogelijkheden van de locker.

 

Om een ​​geschikte industriële alles-in-één machine te kiezen, zijn de volgende punten het overwegen waard:


Robuustheid en beschermingsniveau:Aangezien lockers meestal in ruwe omgevingen worden gebruikt, moeten industriële alles-in-één machines voldoende stofdicht, waterdicht en slagvast zijn.Kies een product met een hoge mate van bescherming en een duurzame behuizing.

 

Aanraakscherm en weergave:Overweeg het touchscreen en de weergavekenmerken van de industriële alles-in-één machine.Ze moeten een hoge resolutie hebben, responsief en duurzaam zijn om een ​​goede gebruikerservaring en betrouwbare bediening te bieden.

 

Interface- en uitbreidingsmogelijkheden:ervoor te zorgen dat de industriële alles-in-één machine voldoende interfaces en uitbreidingsmogelijkheden heeft om zich aan te passen aan verschillende vereisten voor lockerconfiguraties.Gebruikelijke interfaces zijn onder meer USB, seriële poorten, Ethernet, enz., waarop eenvoudig camera's, sensoren en andere externe apparaten kunnen worden aangesloten.

laatste bedrijfsnieuws over Locker-applicatieoplossing van industriële alles-in-één pc met RFID-lezer  0
VOORNAAMST:

  • Voorschot aluminiumlegering geborsteld metaalproces, naadloos ontwerp, voorpaneel IP65 waterdicht en stofdicht.
  • Industrieel LCD-scherm, brede kijkhoek, Gonit, ware kleuren.
  • Gebruik een meerpunts PCAP-aanraakscherm, bedekt met 2 mm gehard glas, antivandalisme.
  • Hoogwaardig moederbord, 7x24 uur continu werken.
  • Ondersteuning voor wandmontage, desktopbeugel en ingebedde installatie.
  • 2 COM RS232, RS422/RS485 optioneel.
  • Ingebouwde RFID met dubbele frequentie 13,56 Mhz Mifare en 125 Khz EM.


Kortom, het locker-applicatieschema van de industriële alles-in-één pc en RFID-lezer biedt intelligent opslagbeheer en beveiligingscontrole.Bij het kiezen van de juiste industriële all-in-one moet u rekening houden met de robuustheid, verwerkingskracht, opslagcapaciteit, touchscreen- en displayfuncties, interface- en uitbreidingsmogelijkheden, netwerkconnectiviteit en communicatiemogelijkheden, evenals de betrouwbaarheid van leveranciers en technische ondersteuning.Door redelijke selectie en toepassing zullen de industriële alles-in-één machine en RFID-lezer een efficiëntere, intelligentere en veiligere beheerervaring naar de locker brengen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.