Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Low-power PCs-Comité Reeks
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Low-power PCs-Comité Reeks

2023-05-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Low-power PCs-Comité Reeks

Industrieel die PC-paneel voor ruwe controle en visuele taken wordt gebruikt

De low-power reeks van de tabletcomputer zal de generatie-generatie bewerker J4125/J6412 van Intel Bayan verstrekken. Deze bewerkers verstrekken high-power gegevensverwerking en grafiek prestaties bij lage machtsconsumptie. De stevige tabletten gebruiken alle-metaalshell. Zijn zichtbaar gebied wordt gemaakt van aangemaakt glas. Het is gekrast en naadloos. Het kan het waterdichte niveau van IP65 bereiken en is gemakkelijk schoon te maken. Verstrek high-definition/volledige high-definition resolutielcd visualisatie van de het schermvertoning. Als het in openlucht wordt toegepast, kunt u een vertoning met een anti-glare en anti-vingerafdrukoppervlakte ook kiezen. Het scherm moet volgens volume) worden aangepast, en het is gemakkelijk om zelfs in de omstandigheden van de hoog-helderheidsverlichting te lezen. Dit is de beste eerste vereiste voor human-computer interactieverrichtingen.

De low-power reeks van de tabletcomputer is uitgerust met de zesde generatie van de bewerkers van Intel Saisyan J4125/J6412. Naast de twee vertoningshavens en twee Gigabit Ethernet-interfaces, hebben de geïntegreerde tabletten ook vier USB 2,0 havens, twee USB 3,0 havens, en twee COM-poorten. Uitgerust met 64GB van snelle NVMe SSD voor opslag, kunt u snelle draadloze verbindingen van WIFI en Bluetooth ook integreren.

Met hun gesloten ventilator-vrije metaalshell en stevig systeemontwerp, kunnen de compacte tabletten langere levensduur en hoge systeembeschikbaarheid zelfs in de ruwe industriële omgeving bereiken, die bewezen duizenden tijden in de industrie is geweest. De mens-machine interface (HMI) heeft een ingebouwde versie en kan ook als apparaat worden gebruikt om de VESA-gehechtheid van het installatiewapen te gebruiken, zodat kan het gemakkelijk in diverse industriële omgevingen worden geïntegreerd.
De tablet kan in een intuïtief Webpaneel worden omgezet, dat gemakkelijk kan worden gevormd en worden gehandhaafd.

Het vertoningsscherm met IP65-beschermingsrang is gemakkelijk schoon te maken en denkt na. Het kan met stof en olievlekken op de oppervlakte van het glas en de oppervlakte van diagonale shell worden schoongemaakt. De ontworpen condensatoren kunnen handschoenen ook dragen om met handschoenen te werken en dalingen te ontdekken om veilige exploitatie te verzekeren.

De aangepaste oplossingen kunnen snel en economisch worden uitgevoerd. Van de vertoning van vertoning, pasten de gegevensverwerkingsprestaties, en de flexibiliteit van geheugenuitbreiding, aan de aanrakingsmontages, I/O aanpassing, de veiligheidsversterking van BIOS en besturingssystemen, softwareinstallatie, gepersonaliseerde software, gepersonaliseerde software, gepersonaliseerde software, softwareinstallatie, verpersoonlijkingsmerk, de diensten en onderhoudsuitrustingen en speciale verpakking aan.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.