Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Maak een keus tussen industriële computers en PLC
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Maak een keus tussen industriële computers en PLC

2023-04-21

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Maak een keus tussen industriële computers en PLC

Industrieel zijn alle PC en PLC alle-in-één PC beide die apparaten voor industriële automatiseringscontrole worden gebruikt, maar hun ontwerpen en doeleinden zijn verschillend. Een alle-in-één industriële machine is een apparaat dat diverse functies zoals een computer, een vertoning, en een touch screen integreert. Anderzijds, wordt een PLC alle-in-één machine specifiek ontworpen voor het controleren van en het uitvoeren van industriële automatiseringstaken. Zijn ontwerp is meer gestroomlijnd en omvat slechts noodzakelijke input-output interfaces, controlemechanismen, en communicatie interfaces. De kenmerken van een PLC alle-in-één machine zijn stabiel en betrouwbaar, met sterke anti-interference capaciteit, geschikt voor automatiseringstaken die snelle reactie en high-precision controle vereisen.

 

Hoewel industrieel alle PC en PLC alle-in-één PC wijd op het gebied van industriële automatiseringscontrole worden gebruikt, hebben zij bepaalde verschillen in kosten, toepassingsmilieu, en speciale voordelen.

 

In termen van materiaalkosten, zijn de kosten van industrieel alle-in- PC vrij hoog omdat zij hoge gegevensverwerking en gegevens - verwerkingsmogelijkheden, evenals grote geheugencapaciteit en bergruimte vereisen. Zij moeten ook high-definition touche screnen, stevige omhulsels, en het uitstekende ontwerp van de hittedissipatie, onder andere factoren hebben, die de materiaalkosten verhogen. In tegenstelling, is PLC alle-in-één PC vrij laag in kosten, met een meer gestroomlijnd ontwerp dat slechts noodzakelijke input-output interfaces, controlemechanismen, en communicatie interfaces omvat.

 

In termen van het toepassingsmilieu, wordt industrieel alle-in- PC gewoonlijk gebruikt in de systemen van de automatiseringscontrole die geavanceerde functies zoals gegevensanalyse en verwerking, gegevensvisualisatie, en mens-machine interactie vereisen. Zij hebben typisch hoge gegevensverwerking en verwerking mogelijkheden en kunnen diverse industriële software, zoals SCADA (toeziend controle en gegevensverzamelingsysteem) en MES (het systeem van de productieuitvoering) installeren en in werking stellen. Bijvoorbeeld, industrieel kan alle-in- PC als kerncontrolemechanisme van MES dienen van een fabriek, verantwoordelijk voor het beheren van informatie over materialen, uitrusting, en personeel tijdens het productieproces, en het verstrekken van geavanceerde functies zoals gegevensanalyse en besluitondersteuning in real time. Zij zijn geschikt voor de systemen van de automatiseringscontrole die geavanceerde functies zoals gegevensanalyse en verwerking, gegevensvisualisatie, en mens-machine interactie vereisen. PLC alle-in-één PC is geschikter voor automatiseringstaken die snelle reactie en high-precision controle, zoals automatiseringscontrole op productielijnen en robotcontrole vereisen. PLC alle-in-één PC heeft typisch sterke betrouwbaarheid en anti-interference mogelijkheden, die hen toelaten om stabiel in complexe industriële omgevingen te werken.

 

Bovendien zowel industrieel heeft alle-in- PC als PLC alle-in-één PC hun unieke voordelen. Het voordeel van industrieel alle machine ligt in zijn flexibiliteit en scalability, kunnend aan diverse de toepassingsscenario's van de automatiseringscontrole aanpassen en geavanceerde van de gegevensanalyse en verwerking mogelijkheden verstrekken. Het voordeel van een PLC alle-in-één machine ligt in zijn betrouwbaarheid en hoge prestaties, toelatend high-precision automatiseringscontrole en snelle reactie. PLC alle-in-één PC heeft typisch krachtige beschermende prestaties en anti-interference capaciteit, die hen toelaten om stabiel in complexe industriële omgevingen te werken.

laatste bedrijfsnieuws over Maak een keus tussen industriële computers en PLC  0

Zowel industrieel zijn alle PC als PLC alle-in-één PC de belangrijke industriële apparaten van de automatiseringscontrole, spelend een onvervangbare rol op het gebied van industriële automatiseringscontrole. Voor de systemen van de automatiseringscontrole die geavanceerde functies zoals gegevensanalyse en verwerking vereisen, zijn de gegevensvisualisatie, en de mens-machine industriële interactie, alle-in- PC een goede keus. Voor automatiseringstaken die snelle reactie en high-precision controle vereisen, is PLC alle-in-één PC een goede keus. De gebruikers moeten factoren zoals functionaliteit, prestaties, kosten, en betrouwbaarheid overwegen wanneer het selecteren van apparaten dat op hun eigen behoeften en toepassingsscenario's worden gebaseerd om het meest geschikte apparaat te kiezen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.