Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De toepassing van roestvrij staal industriële tabletten in farmaceutische automatisering
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

De toepassing van roestvrij staal industriële tabletten in farmaceutische automatisering

2023-04-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De toepassing van roestvrij staal industriële tabletten in farmaceutische automatisering

Projectoverzicht: Het project poogt een geautomatiseerd farmaceutisch productiesysteem op te zetten om productieefficiency te verbeteren, kosten te drukken, en productkwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren. Dit systeem bestaat uit diverse intelligente apparaten en software, met inbegrip van roestvrij staal industriële tabletten, geautomatiseerde controlemechanismen, sensoren, actuators, automatiseringssoftware, en gegevensbeheersystemen.

Spelen de roestvrij staal industriële tabletten een belangrijke rol in dit systeem, hoofdzakelijk in productielijn controle en controle, gegevensverzameling en analyse, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging, pakhuisbeheer, en logistiekcontrole. Zij zijn geïnstalleerd op de productielijn om diverse parameters te controleren en te beheersen in realtime, zoals temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, en stroom. Bovendien kunnen zij ook worden gebruikt om streepjescodes of QR-codes af te tasten en te identificeren aan verslag en spoor op kwaliteit betrekking hebbende gegevens en het vervoer en de levering van producten te beheren en te volgen.
Door geautomatiseerde systemen en roestvrij staal industriële tabletten te gebruiken, kunnen de kunstmatige interventie, en de verrichtingsfouten worden verminderd, en de productieefficiency en de productielijnstabiliteit kunnen worden verbeterd. Bovendien door controle en beheersende kunnen in real time diverse parameters, de nauwkeurigheid en de consistentie van het productieproces worden verzekerd, daardoor verbeterend productkwaliteit en betrouwbaarheid.

QYT-oplossing: QYT is een cloud- geautomatiseerde oplossing, met inbegrip van automatiseringscontrolemechanismen, sensoren, actuators, de beheersystemen van wolkengegevens, enz. Deze oplossing keurt moderne technologie goed, die uitvoerig productielijnautomatisering en gegevensbeheer kan bereiken, die productieefficiency verbeteren, kosten kunnen drukken, en productkwaliteit en betrouwbaarheid verbeteren.

In dit farmaceutische automatiseringsproject, kan de QYT-oplossing met computers van de roestvrij staal de industriële tablet worden gebruikt om uitvoerig automatisering en gegevensbeheer van de productielijn te bereiken. De QYT-oplossing kan diverse parameters van de productielijn controleren en beheersen in realtime, zoals temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, en stroom. De gegevensverzameling en de analyse in real time worden uitgevoerd door de beheersystemen van wolkengegevens, snelle verwerking van abnormale voorwaarden, en het verbeteren van productieefficiency en productielijnstabiliteit.

QYT-oplossingsvoordeel:

Efficiënt: QYT-de oplossing kan uitvoerig productielijnautomatisering en gegevensbeheer bereiken, zeer verbeterend productieefficiency.
Precisie: QYT-de oplossing kan diverse parameters van de productielijn in realtime controleren en beheersen om de nauwkeurigheid en de consistentie van het productieproces te verzekeren, en productkwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren.
Gemak: De QYT-oplossing is gebaseerd op de wolk, en het de gegevenstoegang en beheer kunnen op om het even welk ogenblik worden uitgevoerd, overal, en de verrichting is gemakkelijk en geschikt.
Veiligheid: De QYT-oplossing keurt moderne technologie goed en heeft hoge gegevensbeveiliging en stabiliteit om ervoor te zorgen dat de productiegegevens niet zullen gelekt worden of beschadigd.

Materiaalspecificaties: Zouden de roestvrij staal industriële tabletten de volgende specificaties moeten ontmoeten:

Beveiligingsniveau: roestvrij staal 304 of roestvrij staal 316 shell, die het beveiligingsniveau IP65 of hierboven ontmoet, kan zich tegen ruwe milieu's zoals water, stof, en corrosie verzetten.
Het schermgrootte: Volgens daadwerkelijke behoeften, zou de aangewezen het schermgrootte moeten worden geselecteerd zodat de exploitant de diverse gegevens en de informatie kan duidelijk controleren over de productielijn.
Besturingssysteem: U zou een stabiel besturingssysteem, zoals Vensters of Linux moeten kiezen.
Bewerker: Gebaseerd die op de rekencapaciteit voor dagelijkse productie wordt vereist, wordt de efficiënte bewerker geselecteerd redelijk om ervoor te zorgen dat de tablet snel aan de instructies van de exploitant kan antwoorden en diverse geautomatiseerde software in werking stellen.
Opslagcapaciteit: Als een hoop gegevens wordt vereist, wordt de grote bergruimte vereist, zoals 512GB of 1TB of zelfs groter, om diverse gegevens en dossiers op te slaan.
Communicatie interface: Over het algemeen, is het uitgerust met een verscheidenheid van communicatie interfaces, zoals WiFi, Bluetooth, Ethernet, enz. om ervoor te zorgen dat de tabletcomputers gegevensuitwisseling en communicatie met andere apparaten en systemen kunnen uitvoeren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.