Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De ontwikkelingstendens van industriële computers
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

De ontwikkelingstendens van industriële computers

2023-05-05

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De ontwikkelingstendens van industriële computers

Met de ononderbroken ontwikkeling van informatietechnologie, werken de industriële computers constant bij om de veranderende marktvraag te ontmoeten. Dit artikel zal de ontwikkelingstendens van industriële computers, met inbegrip van drie aspecten onderzoeken: technologie, toepassing, en markt.

 

Technisch aspect

 

1. Hoge prestaties
De toepassing van industriële computers wordt meer en meer wijd gebruikt, en de vereiste rekencapaciteit wordt hoger en hoger. In toekomstig, zullen de industriële computers snellere en krachtigere bewerkers, gebruiken en zullen ook hoger geheugen en snellere opslagsnelheid steunen. Dit zal helpen de verwerkingssnelheid en de werkende efficiency van industriële computers verbeteren.

 

2. Multifunctioneel
De industriële computers zijn niet meer enkel eenvoudige computers; zij moeten ook meer functies steunen. Bijvoorbeeld, kunnen de industriële computers worden gebruikt om robots te beheersen, materiaal te controleren, en geautomatiseerde productie te realiseren. Daarom zullen de toekomstige industriële computers niet alleen hogere prestaties, maar ook meer sensoren, controlemechanismen, en andere apparaten vereisen om deze functies te bereiken.

 

3. Hoge betrouwbaarheid
Het gebruiksmilieu van industriële computers is gewoonlijk slechter dan de huiscomputers, zo industriële computers hogere betrouwbaarheid en stabiliteit vergen. In toekomstig, zullen de industriële computers geavanceerdere radiators gebruiken om temperatuurcontrole en stabiliteit te verzekeren, terwijl betere stofdichte en waterdichte prestaties.

 

4. Lage machtsconsumptie
Met de verhoging van milieubewustzijn, moeten de industriële computers meer aandacht aan energierendement besteden. In toekomstig, zullen de industriële computers de lagere bewerkers van de machtsconsumptie en andere elektronische componenten goedkeuren om energieverbruik te verminderen en de efficiency van het energiegebruik te verbeteren.

 

Toepassing

 

1. Industriële automatisering
De industriële computers spelen een zeer belangrijke rol in industriële automatisering. In toekomstig, zullen de industriële computers de ontwikkeling van industriële automatisering, met inbegrip van intelligente productie, intelligente logistiek, en intelligente opslag blijven steunen.

 

2. Slim verkeer
De toekomstige industriële computers zullen wijd gebruikt worden op het gebied van intelligent vervoer. Bijvoorbeeld, kunnen de industriële computers in stedelijke luchtverkeersbeheersystemen, slimme parkeerterreinen, en slimme posten worden gebruikt, daardoor verbeterend de efficiency en de veiligheid van stedelijk vervoer.

 

3. Slimme medische behandeling
De industriële computers worden ook wijd gebruikt op het medische gebied. In toekomstig, zullen de industriële computers de automatisering en de intelligentie van medische apparatuur, zoals medische weergaveverwerking, medische robots, en intelligente apotheken steunen. Dit zal helpen de efficiency en de kwaliteit van de medische diensten verbeteren.

 

4. Smart Home
Met de snelle ontwikkeling van slimme huizen, zullen de toekomstige industriële computers een belangrijk stuk slimme huissystemen worden. De industriële computers kunnen voor de controle en het toezicht op slimme huizen, zoals slimme deursloten, slimme lichten, en slimme toestellen worden gebruikt.

 

Marktaspect

 

1. Industrieel Internet
Met de snelle ontwikkeling van Industrieel Internet, zal de toekomstige industriële computermarkt voor meer uitstekende kansen en uitdagingen staan. De industriële computers zullen met technologieën zoals wolk gegevensverwerking en Internet van Dingen worden gecombineerd om de ontwikkeling van Industrieel Internet gezamenlijk te bevorderen.

 

2. Kunstmatige intelligentie
De snelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentietechnologie zal een diepgaande invloed op de toekomstige industriële computermarkt hebben. De industriële computers zullen met kunstmatige intelligentietechnologie combineren om de ontwikkeling van intelligente productie gezamenlijk te bevorderen.


3. Globalisering
Met de snelle ontwikkeling van globalisering, zal de industriële computermarkt geleidelijk aan globaal worden. In toekomstig, zullen de industriële computers niet alleen aan de behoeften van de binnenlandse markt voldoen maar ook zullen aan de behoeften van de internationale markt voldoen om marktconcurrentievermogen te verbeteren.

 

Met de ononderbroken ontwikkeling van informatietechnologie en de ononderbroken veranderingen in de marktvraag, zal de industriële computermarkt voor meer kansen en uitdagingen staan. In de toekomstige, industriële computers krachtiger, multifunctioneel zal zijn, hoog-betrouwbaarheid, en lage machtsconsumptie. Tegelijkertijd, zullen zij ook toegepast worden op meer gebieden, zoals industriële automatisering, intelligent vervoer, slimme medische behandeling, slim huis, en andere aspecten. Tegelijkertijd, zal de industriële computermarkt geleidelijk aan globaal worden, en het is noodzakelijk om meer aandacht aan de behoeften en het concurrentievermogen van de internationale markt te besteden.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.