Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?

2023-02-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?

Er zijn verscheidene manieren om een aanrakingsmonitor te installeren, en de beste methode zal afhangen van de specifieke vereisten en de beperkingen van het installatiemilieu. Hier zijn sommige gemeenschappelijke manieren om aanrakingsmonitors te installeren:

 

Desktoptribune: Een Desktoptribune is een eenvoudige en geschikte manier om een aanrakingsmonitor op een bureau of een tafelblad te installeren. De tribune kan regelbaar of vast zijn en kan met monitors van verschillende grootte worden gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?  0

ingebedde steun: de ingebedde steun is een manier om een aanrakingsmonitor in een apparaat of een systeem te installeren waar de monitor geïntegreerd in het ontwerp en niet gewild worden verwijderd is.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?  1

Pool zet op: Een pool zet is een flexibele optie op die u toestaat om de hoogte en de hoek van de aanrakingsmonitor aan te passen. Het kan op één enkele pool of tweepolig, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de monitor worden opgezet.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?  2

VESA zet op: Vele aanrakingsmonitors komen met VESA opzetten dat met standaardvesa opzettend steunen compatibel is. Dit laat de monitor toe om op diverse oppervlakten, met inbegrip van muren, polen, en bureaus worden opgezet.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?  3

Het open kader zet op: Een open kader zet wordt gebruikt op wanneer de aanrakingsmonitor in een kiosk, bijlage, of andere douanetoepassing moet worden geïntegreerd. De monitor wordt opgezet op een een metaalkader of steun dat aan de bijlage worden beveiligd.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de manieren om de aanrakingsmonitor te installeren?  4

Wanneer het installeren van een aanrakingsmonitor, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de opzettende methode veilig en stabiel is, en dat de monitor bij een aangewezen hoogte en een hoek voor de bestemming wordt geplaatst.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.