Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat Optisch plakt?
Gebeurtenissen
contacteer ons
86- 0755-23747569
Contact nu

Wat Optisch plakt?

2021-11-25

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat Optisch plakt?

Wat optisch plakt?
In alle TFT LCDs, is er een luchthiaat tussen het TFT-paneel en het dekkingsglas. In hoge helderheidsvertoningen, zal het luchthiaat herhaalde breking van de monitor veroorzaken, en de mist zal zich ook in een milieu met grote temperatuurverschillen vormen.
Het optische plakken is een laag van hars wordt toegepast tussen het glas of touchscreen en TFT LCD, hen om een sterk laminaat zonder hiaten samen te plakken te vormen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat Optisch plakt?  0

 

Welke industrieën het meest geschikt voor optisch plakken?
Het optische plakken is zeer populair in de militaire, mariene, en medische industrieën. wegens het ruwe milieu, worden de hogere prestatiesvertoningen vereist. Wanneer toegepast op materiaal het lopen in openlucht of in sterke zonlichtmilieu's, is het optische proces plakkend bijzonder geschikt en efficiënter.

laatste bedrijfsnieuws over Wat Optisch plakt?  1


Wat plakken de voordelen van optisch?
De normale vertoning wordt door het licht die van LCD veroorzaakt door het hiaat en dan aan het buitenglas van het scherm nadenken. Deze bezinning door de laag zal de sterkte en de duidelijkheid van het definitieve beeld verzwakken, daardoor verminderend helderheid en leesbaarheid.
Door optische technologie plakkend, kunnen wij verminderde interne discussies zijn om beter contrast te verstrekken, en de interferentie en lichte bezinning kan worden geëlimineerd. Meer licht bereikt de oppervlakte van het scherm en daarom is het beeld helderder.

laatste bedrijfsnieuws over Wat Optisch plakt?  2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ingebedde PC van het aanrakingspaneel Leverancier. Copyright © 2018-2024 Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited . Alle rechten voorbehoudena.